Konditionstest
Man får stora fördelar av att träna hemma. Du vill träna på ett tryggt sätt, se snabba resultat och samtidigt behålla motivationen! Vi kan konstatera att din Tunturi-utrustning också är din
”personliga tränare”. De flesta Tunturi-redskap har utomordentligt exakta program för hjärtfrekvenskontroll och ett noggrannt konditionstest, vilket är minst lika viktigt när du vill följa upp dina träningsresultat.

Börja alltid med Tunturis konditionstest. Det här exakta testet – en standardfunktion på displayer med 40 nivåer eller uppåt – blir din utgångspunkt. Fyll bara i de grundläggande detaljerna, som kön, ålder och vikt, och följ sedan redskapets anvisningar. Konditionstestet konstaterar först hurdan syreupptagningsförmåga och kondition du har, innan den avancerade Tunturi-mjukvaran hjälper dig genom ditt träningsprogram. Träningsnivåerna justeras för varje användare, så att du varken tränar under eller över din egen förmåga. Det är väldigt viktigt om du vill träna effektivt. Kort sagt: Tunturi blir din personliga tränare, en som guidar dig, stegvist och tryggt, mot en bättre kondition. Du ser lätt dina framsteg! Vill du träna pulsstyrd träning, är Tunturi också ditt bästa köp i fråga om träningsredskap för hemmabruk. Många års erfarenhet ligger bakom dessa program, eftersom Tunturi är och alltid kommer att vara banbrytande inom program för hjärtfrekvenskontroll. Mjukvaran i Tunturis displayer garanterar att din träning går stegvis och med stor exakthet, på en förinställd pulsnivå. Därför även sjukgymnaster och testkliniker använder Tunturi redksap.

PSC
PSC (Position Speed Control) funktion finns endast på Tunturis löpband. Träningen är tryggt och effektivt, eftersom programmet aktivt reagerar på användaren. Det innebär att om du vill gå långsammare (och rör dig på den bakre delen av mattan) reagerar bandet omedelbart genom att justera hastigheten så att ditt idealläge (mitt på mattan) vidhålls. Självklart ökar löpbandets hastighet ju mer du rör dig på den främre delen av mattan. PSC är
framför allt en trygg och effektiv funktion vid daglig träning. Ett verkligen unikt program från Tunturi som du själv måste uppleva!

T-Road™
Kännslan av utomhusträning inomhus
T-Road™ är ett unikt, motivationshöjande program från Tunturi; du får en känsla av utomhusträning, fast du är inomhus. Användaren ser och uppfattar träningen med hjälp av filmer - bland annat från Toscana – på den användarvänliga skärmen. Att visa filmer i motionsredskap under träning är inte riktigt en nyhet, men helhetskonceptet med T-Road™ går en bit längre!

Med T-Road™ får du följa verkliga rutter genom gamla städer, skogar och berg med upp- och nedförsbackar. Motionscykeln eller crosstrainern reagerar på backarna precis som en riktig cykel. Användaren följer vägen och kan använda växlarna för bästa resultat. Upplev hur det känns att cykla uppför en riktigt tuff backe eller hur skönt det är att susa utför – allt är möjligt med T-Road™. Du kan använda motionscykelns funktioner maximalt under vägen. Filmen som visas reagerar fullt ut på användarens ansträngningar. Ju högre hastighet, desto snabbare susar landskapet förbi på 7-tumsskärmen. Du får en inspirerande träning från början till slut. Att se och upptäcka är att göra och uppleva! Belöningen är mållinjen och givetvis att förbättra sin kondition på så här fantastiska sättet.

T-Road är en standardfunktion på Tunturis motionscyklar och crosstrainers i Endurance-modeller. Den är en unik idé som varje användare verkligen måste uppleva själv för att förstå. Be din Tunturi-återförsäljare om detaljer och en demonstration.

 Program för hjärtfrekvenskontroll
Under flera årtionden har Tunturi varit känt för att ha uppfinningsrika funktioner för pulsmätning och hjärtfrekvenskontroll. Även under de första åren utvecklade Tunturi
redskap och system för att mäta hjärtfrekvenser väldigt exakt och pålitligt. Många års kunskap och erfarenhet ligger bakom Tunturis redskap och deras mycket exakta pulsmätning. Vi på Tunturi anser din hälsa och ditt hjärta vara av största vikt. I grund och botten består riktig konditionsträning av effektiv men trygg träning. Vårt motto på Tunturi är ”From the Heart”! Det knyter samman Tunturis strävan att hjälpa dig till en bättre hälsa och välbefinnande genom att både må bra och se bra ut! Under många år har Tunturi byggt upp ett rykte om sig att ha otroligt exakta program för pulsmätning och/eller hjärtfrekvenskontroll. Inga ”plus/minus-” eller ”cirka”-uppgifter, utan exakta mätningar. Dessa utomordentligt exakta och initiativskapande program är än i dag unika för motionsredskap för hemmabruk. Unna dig Tunturi, om du vill träna säkert och bekvämt.

 

Kuskvägen 10
Box 499
191 24 Sollentuna
info@traningsspecialisten.se
08-723 15 42 (Vard. 9-17)

BUTIKER & ÖPPETTIDER
________________________________________________________

HAMMARBY ALLÉ 60
Må - Fre 10-18
Lör 11-16
Sön Stängt
Hitta hit >>

KUSKVÄGEN 10, SOLLENTUNA
Må - Fre 9-17
Lör - Sön Stängt
Hitta hit >>

TJÄNSTER
________________________________________________________

Hyra
Reparationer
Serviceavtal
Installation
 Offertförfrågan

KUNDSERVICE
________________________________________________________

Samlade villkor
Frakt och leverans
Skötselråd